Ombouw bus & voorjaarstraining

Geplaatst op: 26-2-2012 23:34:09

bus_camper_previewDe bus is eindelijk in een staat dat we er mee langs het RDW kunnen voor een keuring. Het heeft wat tijd en werk gekost, maar het resultaat mag er wezen vinden we zelf. Alle faciliteiten zijn aanwezig en de nodige rust voor de races mag geen probleem meer zijn. 

 

Ook de voorjaarstraining komt al erg dichtbij! Komend weekend zal de motor al vertrekken richting het circuit van Portimão en 7 maart zullen wij er achteraan vliegen om 8, 9, 10 en 11 maart de eerste meters te kunnen maken om de winterstop af te sluiten en het raceseizoen te openen.

De motor heeft weer verse vloeistoffen en de ketting en tandwielen zijn vervangen voor een mooie gouden raceketting en aluminium tandwielen met dank aan MotoFit Veenendaal.

 

We kunnen niet wachten om het seizoen te openen, maar ook zijn we erg benieuwd hoe de bus zal slapen op het paddock! Dit zullen we waarschijnlijk 27 op 28 april pas uitvinden, dan is de eerste race van het seizoen en ook daar kijken we al erg naar uit!

Tijdens de voorjaarstraining zullen we proberen jullie zoveel mogelijk op de hoogte te houden met behulp van Twitter (twitter.com/PruimRacing) en Facebook (facebook.com/PruimRacing). Bij terugkomst zal de site bijgewerkt worden.